Tıkalı Kanal ve Kanalizasyon Açma işlemleri gelişen teknoloji ile artık daha hızlı daha uygun fiyat ve kırmadan dökmeden robotla kanal açma uygulamaları yapılmaktadır. Alanında uzman ve tecrübeli ekibimiz yardımıyla kanalizasyon hatlarında bulunan borular kameralı sistemler ile kontrol edip kanalizasyon tıkanıklığı yaşanan noktada arıza tespiti yapılarak kanalizasyon temizleme hizmeti uygulanır. Atık su tesisatlarında boru içerisinde birçok sebepten dolayı oluşan tıkanmaları Onur Tesisat’ın Tıkalı Kanal ve Kanalizasyon Açma hizmetleri ile çözüme ulaştırılabilir.

Daire içerisindeki tuvalet giderlerinin tıkanması, kanalizasyon borularının tıkanması, lavabo giderlerinin tıkanması durumunda kanal açma işlemleri yapılmaktadır.
Kısa sürede etkili ve uzum ömürlü kanal açma işlemi tarafımızca yapılmaktadır.

Daire içerisindeki tuvalet giderlerinin tıkanması, kanalizasyon borularının tıkanması, lavabo giderlerinin tıkanması durumunda kanal açma işlemleri yapılmaktadır. Yağmur yağdığı zamanlar toz, kuş tüyü vb. atıkların, yağmur esnasında suyla birlikte kanala karışması sonucu kanallar tıkanmaktadır. Bu durumlarda sektörde kendisini kanıtlamış önde gelen isimlerden biri olan Onur Tesisat İstanbul Avrupa yakasında tüm ilçelerde sizlere hızlı bir çözüm sunmaktadır.

Sizde size en yakın olan onur tesisat servisinden kalitesinden faydalanın. Gerekli görülmesi durumunda tecrübeli ustalarımız keşif yapmaktadır. Tesisat arızalarınız yada sorunlarınız için hemen arayın hiçbir sorunu dert etmeyin, biz çözeriz. İletişim sayfamızda yer alan form üzerinden bizlere yazabilir yada direk arayabilirsiniz.

TIKLA ARA
WhatsApp